2013年6月2日 星期日

Any nou i una nova histria per explicar

Ens hem doblidar de tot el que hem conegut fins al moment de BlackBerry i centrar-nos en les noves caracterstiques dels terminals que aniran sortint a la llum a partir del 2013. Programari i Maquinari cobren una nova dimensi per enfrontar-se a les competents alternatives que poblen els mercats mundials. 

Un cop a les mans, el BlackBerry Z10 es mostra com un dispositiu slid en els seus acabats, amb un cos poc semblant al plstic (en els laterals) i pantalla de vidre de qualitat (malgrat que no s Gorilla Glass). El BlackBerry Z10 compta amb una coberta posterior, tota ella lleugerament perforada, amb una superfcie que al tacte sembla goma de goma: podrem accedir i retirar la bateria, i inserir una tarja de memria micro SD. Per als usuaris professionals s un avantatge poder intercanviar bateries quan la bateria penja dun fil. 

BlackBerry ha dotat al Z10 dun control de volum i bot dapagat/encs metllics, i ha decidit continuar confiant en una sortida micro HDMI per tal de poder compartir contingut a travs televisions, projectors o monitors: la companyia seguix sense apostar per lMHL (a travs del port micro USB). 

En el frontal del Z10 continuarem trobant el cridaner LED en color vermell per a notificacions visuals, tot i que lacompanyar aquest cop una cmera frontal de 2 Mpx. (amb estabilitzador dimatge): podrem aprofitar les videotrucades a travs de Skype o BBM. El BlackBerry Z10 no s sota cap concepte un telfon descurat en el seu disseny i concepci, i continua sent un smartphone elegant tant per a usuaris particulars com per a professionals. 

La sorpresa de passar de BlackBerry OS 7 a BlackBerry 10 s total. BlackBerry ha abandonat el trackpad i les tecles fsiques, confiant en el marc que rodeja la pantalla i en els gestos tctils per tal de poder operar amb la interfcie dusuari: la resposta tctil est a lal?ada, res a veure amb anteriors models BlackBerry com ara el 9380 i 9860, en els quals es feia notar la manca de potncia del sistema operatiu de cara a una interacci efica? sota qualsevol circumstncia. 

La interfcie de BlackBerry 10 s completament nova, aix com els accessos als ajustaments del sistema o el propi HUB de BlackBerry. Et resultava molesta la installaci i desinstallaci daplicacions amb BlackBerry OS 7? Amb el nou sistema operatiu de BlackBerry, descarregar apps resulta tan rpid com en altres plataformes mbils, i la desinstallaci s prcticament instantnia: sense reinicis i sense prdua de temps. 

Desbloquejarem la pantalla lliscant el dit sobre ella, sense necessitat de prmer cap bot, encara que el ms sorprenent de BlackBerry 10 ve amb la integraci de les notificacions en el BlackBerry Hub, la qual cosa simplifica respondre o crear de nous missatges. 

BlackBerry HUB fa possible una integraci total de tots aquells missatges, alertes i notificacions (fins i tot les de les apps) que ens puguin arribar, proporcionant-nos una safata comuna personalitzable (HUB) o b safates comunes per a missatges de Facebook/Twitter/Linkedin, comptes de correu electrnic, WhatsApp, SMS i sense la necessitat dobrir les aplicacions dedicades, lusuari estar en disposici de,The Wagan Wireless Rear oilpaintingsforsales help you be safe while parking. per exemple, buscar un contacte de Facebook i enviar-li un missatge. 

BlackBerry 10 hereta de BB OS 7 els avantatges dassignar un to nic, habilitar el LED frontal i activar la resposta de vibraci per a cada tipus de notificaci: per a qu sapiguem qu s el que ens arriba abans de llegir-ho. 

BlackBerry 10 ofereix una interfcie molt fcil de fer anar que es basa en un gest bsic per canviar o sortir de laplicaci, lliscant el dit des del marc inferior cap al centre de la pantalla: per accedir al HUB no caldr res ms que tra?ar una corba a la dreta des del marc inferior. Al meu parer, el sistema operatiu t un comportament fluid i sense lags,We have become one of the worlds most recognised siliconebracelet brands. lliscant-nos lateralment per descobrir els escriptoris on semmagatzemen les apps, lescriptori amb les apps obertes (multitasca), i un primer escriptori que cont BlackBerry HUB. Senzillesa sense complicacions. 

Dues de les coses que considero shaurien dimplementar a la interfcie sn comptar amb un indicador de bateria amb % restant dautonomia, i un ajustament manual de la brillantor de la pantalla des del men desplegable a travs del qual es controlen les principals connexions sense fils, bloqueig de rotaci de la pantalla i sons del sistema. (veure imatge central, dalt). 

Dos mesos amb el BlackBerry Z10 mhan perms contrastar b lautonomia de bateria del telfon, que pot arribar a la jornada i mitja en un s moderat. Al meu parer, el BlackBerry Z10 guanya molts enters pel que fa a estabilitat del sistema, i per consegent autonomia de bateria: cada % denergia que es resta est ben justificat, i sense les sorpreses que arribava a donar BlackBerry OS 7. La bateria extra?ble del BlackBerry Z10 s de 1800mAh, i es pot accedir a ella des de la coberta posterior. 

Qu tal s la capacitat demmagatzemament del BlackBerry Z10? El telfon compta amb una memria interna total de 16GB, de la qual en podrem disposar lliurement de poc ms d11 GB. Daltra banda, i a diferncia daltres dispositius, el Z10 compta amb un compartiment per a tarja microSD de fins a 32 GB, per tal que no tinguem limitacions a lhora dampliar la capacitat de memria. 

Com es copia o extrau contingut a i des del telfon? Tan sols haurem darrossegar els arxius dun costat a laltre, sense programari addicional per a sincronitzar imatges, vdeos, documents, msica Per accedir a la memria microSD podem activar el mode USB en emmagatzemament massiu. 

Des del punt de vista de la connectivitat sense fils, el BlackBerry Z10 compta amb tecnologia NFC, Wi-Fi, DLNA i Bluetooth. El DLNA s una alternativa excellent per escoltar msica a travs daltaveus sense fil connectats a la nostra xarxa WiFi privada, i de fet he pogut contrastar la seva efectivitat amb un Sony SA-NS510.The 3rd International Conference on streetlight and Indoor Navigation.

沒有留言:

張貼留言